Het team van SmartR breidt zich wederom uit met een nieuwe collega. Want we heten Yildiray Soy welkom als Junior Functioneel Beheerder! Met zijn 24 lentes jong is Yildiray meer dan klaar om zijn kennis en kunde te ontwikkelen in de wereld van woningcorporaties. “Nieuwe dingen ontdekken triggert mij om het beste uit mezelf te halen.”

Nieuwsgierigheid voorop

De woningcorporatiesector is vrij nieuw voor Yildiray, maar dat is voor hem geen obstakel. Integendeel: Yildiray duikt met zijn nieuwsgierigheid graag in andere hoeken. “In mijn vorige baan nam de eentonigheid toe. Leergierig als ik ben, was ik toe aan iets nieuws. En bij SmartR is dat gelukt, hier proef ik als het ware een nieuwe smaak. Junior Functioneel Beheerder was precies wat ik zocht.” En aan ambitie ontbreekt het hem zeker niet, want hij streeft ernaar ooit door te groeien tot Functioneel Consultant.

 

Ontdekken, testen en uitproberen

De affiniteit met ICT kwam naar voren in Yildiray’s jongere jaren. “Ik vond het als klein jongetje al heel leuk om dingen uit elkaar te halen. Denk bijvoorbeeld aan videorecorders.  Ik ben gewoon heel benieuwd hoe alles werkt. Dingen ontdekken, testen en uitproberen. Tot de dag van vandaag sleutel ik nog steeds graag aan codes en scripts.” Zo bouwde hij onlangs zelf een automatische ad-blocker voor zijn telefoon en pc.

 

Voldoening halen

Junior Functioneel Beheerder kent een divers takenpakket, waaronder veel klantencontact. Iets waar Yildiray helemaal thuis in is. In zijn vorige baan als servicemedewerker leerde hij snel schakelen met vragen van maar liefst 1500 verschillende collega’s. “Iedere collega loopt ergens anders tegenaan, van problemen met de mailbox tot verbindingen met het ERP. Om vervolgens eenieder verder te kunnen helpen, geeft mij veel voldoening. Het willen helpen is dan ook het sociale stukje wat mij zo aanspreekt in het werk bij SmartR. Want een lach op iemands gezicht maken, daar doe ik het allemaal voor.”

Bekijk onze laatste berichten

Erica en Janta, van harte welkom!

Het heeft even geduurd, maar ook de andere winnaar van de SmartR Kennisquiz op CorporatiePlein 2023 heeft de Smarties Automaat in ontvangst mogen nemen. De automaat staat er prachtig bij. ✨ Heel veel plezier en bedankt voor de fijne ontvangst Hofmeier!
Lees meer

Erica en Janta, van harte welkom!

Het is weer de eerste van de maand… Reden voor een feestje, want Erica Leferink en Janta Visser zijn vandaag bij ons begonnen! Zij zullen uiteraard nog voorgesteld worden, maar SmartR heet hen alvast van harte welkom en uiteraard veel succes in hun nieuwe functie 🤗
Lees meer

Bedrijfsprocessen efficiënter dan ooit

Bij SmartR implementeerden we onlangs AFAS Software, waardoor onze bedrijfsprocessen efficiënter dan ooit zijn! 🚀 Met uitgebreide CRM-dossiers verbeteren we klantrelaties en automatiseren we financiële processen voor meer strategische focus. Daarbij realiseren we een efficiënte HR- en salarisadministratie en behouden we volledige controle over projecten van voor- tot nacalculatie. Het standaardiseren en automatiseren van de bedrijfsprocessen […]
Lees meer

De eerste personeelsbijeenkomst van het jaar

De eerste personeelsbijeenkomst van het jaar! Kennisdelen en verbinden doen we niet alleen extern, maar ook intern. Maandelijks komt ons team samen om te delen wat ons bezighoudt en inspireren wij elkaar. Daarnaast is het ook een moment van elkaar weer zien, want de meeste collega’s werken op locaties.
Lees meer

Welkom Agnes!

Wegens aanhoudende groei verwelkomende SmartR onlangs een nieuw teamlid: meet Agnes 👋 Met haar bijna 25 (!) jaar aan ervaring in het corporatievak, maakt zij graag de digitaliseringsslag bij onze klanten. Ze neemt je hierover even kort mee. ⬇️ Op dit moment ontfermt Agnes zich als Functioneel Beheerder over het IT-landschap van Dudok Wonen en IJsseldal Wonen. Applicatiebeheer, […]
Lees meer

Onvergetelijk ski-uitje

Successen moet je vieren! 2023 was ons beste jaar ooit! We hebben nog nooit zoveel corporaties in één jaar mogen ondersteunen bij het verbeteren, vernieuwen en transformeren van (een deel) van de organisatie. Daar kwam nog eens bovenop dat uit het klanttevredenheidsonderzoek dit gemiddeld gewaardeerd werd met een 8,2 en een NPS score van +23. […]
Lees meer

Bekijk alle nieuws & blogs

© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline