Omdat elk vraagstuk en elke corporatie anders is, werken we adaptief. Aanvullend op de capaciteit en kwaliteiten van jouw organisatie. Eigen inbreng stimuleren we. Als het nodig is coachen we medewerkers en voeren we uit wat jouw corporatie niet zelf wil of kan invullen.

Hieronder vind je de rollen die wij vervullen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Onze rollen

Projectleider

Projectleiders van SmartR weten haarscherp te werken naar het eindresultaat. De weg ernaartoe is verrassend, creatief. Omdat wij IT leuker willen maken, gebruiken we creatieve werkvormen en gaan we in allerlei workshopachtige settings aan de slag.

Lees meer

Business consultant

Onze businessconsultants hebben antennes voor mensen en organisatie. Op de werkvloer, in gesprek met mensen, hebben ze in no time binding en weten ze wat speelt. Noodzakelijk voor een juiste operationalisering van jouw woningcorporatie. Want die bestaat uit systeem, processen en mensen.

Lees meer

Functioneel consultant

Onze functioneel consultants hebben een enorme rugzak aan applicatiekennis en maken daarmee ijzersterke analyses. Doordat ze applicaties van A tot Z kennen, geven ze concreet advies en toetsen ze wensen op hun haalbaarheid.

Lees meer

Organisatie adviseur

De organisatie adviseur brengt de kwaliteiten van mensen, cultuur, houding en gedrag in kaart. Welke competenties bezitten medewerkers? Hoe zetten we deze in bij een verandering? Maar ook: welke kwaliteiten ontbreken nog? En hoe veranderen we cultuur of gedrag op positieve wijze? Elke verandering vraagt om een breed perspectief op mens en organisatie.

Lees meer

Programmamanager

Een langduriger traject op stapel? Dan komt onze programmamanager om de hoek kijken. De programmamanager is verantwoordelijk voor inhoud, planning, budget en uitvoering van het totale projectenprogramma.

Lees meer

Implementatiepartner

Wij treden voor verschillende software leveranciers op als implementatiepartner. Onze jarenlange succesvolle consultancy ervaring in de woningcorporatiesector passen wij dan ook toe op de implementatie van de software. Bovenop de technische en functionele implementatie, heeft SmartR juist veel aandacht voor de adoptie en omarming van de nieuwe oplossing.

Lees meer

Functioneel beheerder

Dat wat goed is, verdient onderhoud en aanscherping. Geavanceerde toepassingen vragen om de juiste ondersteuning van medewerkers. Onze functioneel beheerder is het schakelpunt tussen gebruikers, de applicatie en leveranciers. Wij brengen tools mee waarmee jouw corporatie altijd zicht heeft op de knel- en verbeterpunten.

Lees meer
© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline