Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau werken wij aan slimmer georganiseerde woningcorporaties. Van het opstellen van een meerjarige ICT-strategie tot het implementeren van een geoptimaliseerd incassoproces. En van het ondersteunen bij de aanschaf van nieuwe kantoorautomatiseringssoftware tot periodiek beveiligingsonderhoud. SmartR helpt.

Op basis van bovenstaande brengen wij in kaart wat voor jouw organisatie kunnen betekenen. Maar we zitten graag vrijblijvend met je rond de tafel om je op weg te helpen.

Hieronder vind je de kennisgebieden waarbinnen wij werken. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Onze kennisgebieden

  • Advies
  • Beheer
  • Implementatie
  • Strategie
  • Selectie

Datagedreven organisatie

Een succesvolle transitie naar een data gedreven organisatie. SmartR heeft een aanpak ontwikkeld die gericht is op de adoptie van het werken met stuurinformatie. Laat SmartR helpen.

Lees meer

Informatiebeveiliging

Weet jij of de beveiliging en de vertrouwelijkheid van informatie in jouw corporatie in orde is? En is informatie wel beschikbaar op momenten dat het nodig is? SmartR geeft antwoord.

Lees meer

ICT strategie

Hoe verander je projectenkalenders / projectenportfolio’s van eindeloos doorgeschoven wensenlijstjes naar daadwerkelijk uitgevoerde acties? Hoe zorg je er voor dat je ICT-strategie wel tot uitvoering wordt gebracht? En wat als je nog geen ICT-strategie hebt maar wel weet dat ‘jumpin’ to solutions’ leidt tot een versnipperd ICT-landschap? SmartR weet meer.

Lees meer

Procesoptimalisatie

Verhuurmutatieprocessen zijn steeds vaker gedigitaliseerd. Maar is ook het omringende proces optimaal georganiseerd? Staat de informatie voor sturing en verantwoording op de juiste plek of kost het vastleggen van informatie altijd extra handelingen op een later moment? SmartR onderzoekt en optimaliseert.

Lees meer

Selectie software

Toe aan nieuwe software maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je weten welke applicatie het best past bij jouw woningcorporatie en hoe haal je alles uit de software haalt? Begeleiding nodig bij het proces zodat het projectteam zich volledig kan richten op de inhoud? SmartR redt.

Lees meer

Digitalisering

Papieren formulieren, notities tijdens een klantbezoek: je kunt het allemaal digitaliseren. Maar hoe zorg je er voordat het proces niet alleen geautomatiseerd is, maar ook slimmer wordt? SmartR helpt. Met prioriteren, faseren en realiseren.

Lees meer

Customer experience/ Klantbeleving

Customer experience: een hippe term voor klantbeleving. En die is belangrijk. Heel belangrijk. Een huurder wil zijn melding van een reparatie eenvoudig, snel en zo leuk mogelijk kunnen doen. Zodat hij een positieve klantreis maakt. En dat is best een opgave. Want hoe zorg je voor een optimale klantbeleving? En dat de huurder echt ‘centraal staat’ zoals in zoveel ondernemersplannen staat? SmartR weet meer.

Lees meer

Privacy

De AVG heeft de privacyregels van organisaties flink doen opschudden. De regelgeving vraagt om een zorgvuldiger en striktere omgang met persoonsgegevens. Maar hoe doe je dat als je te maken hebt met verschillende systemen waarbij data gekoppeld zijn? En hoe doe je dat zonder een enorme kerstboom op te tuigen? SmartR helpt.

Lees meer

Kantoorautomatisering

Wil jouw woningcorporatie plaats- en tijdonafhankelijk werken? Op zoek naar automatiseringssoftware die past bij jullie corporatie? Laat SmartR helpen.

Lees meer

Slim samenwerken

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Een cliché, maar waarheid als een koe. Samenwerken is een kans om met partijen in een keten de kwaliteit van de dienstverlening te realiseren, kosten te verlagen en omzet te verhogen. Klinkt simpel, maar het vraagt wel wat.

Lees meer

Functioneel en ICT-beheer

Onderbezetting op de ICT-afdeling? Wordt uw beheer kwetsbaar? Een aanvullende impuls nodig? SmartR helpt.

Lees meer
© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline