Wij treden voor verschillende software leveranciers op als implementatiepartner. Onze jarenlange succesvolle consultancy ervaring in de woningcorporatiesector passen wij dan ook toe op de implementatie van de software. Bovenop de technische en functionele implementatie, heeft SmartR juist veel aandacht voor de adoptie en omarming van de nieuwe oplossing.

Binnen SmartR hebben wij een ervaren team met diepgaande kennis en kunde van de betreffende software. Dit gecombineerd met de brede corporatiekennis en expertise met vernieuwing en verandering maken dat wij kunnen instaan voor een succesvolle implementatie van de software bij jouw corporatie.

Implementatie van de software is een middel

Belangrijk in de implementatie is de impactanalyse aan de voorkant. Als implementatiepartner gaan wij ook verder dan alleen de implementatie van het product. Wij zien de implementatie van de software niet als resultaat op zich, maar als middel om resultaat te bereiken. In de impactanalyse staan wij hier nadrukkelijk bij stil. Zo onderzoeken wij breder wat er nodig is om resultaat te behalen.

De software leverancier zelf heeft een volledige focus op het onderhouden en verder door ontwikkelen van de producten. De projectmatige consultancy is het kerngebied van SmartR. Wij zijn momenteel implementatiepartner van Roboflows en Testmonitor. We werken daarnaast samen met diverse andere software leveranciers. Hoe wij kijken naar deze samenwerkingen en onze rol daarin; zie Wij zijn SmartR – SmartR

© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline