Corporaties slimmer organiseren gaat volgens de wetten van SmartR:  1) analyse loont 2) adoptie is de sleutel tot resultaat en 3) beleving maakt transformatie leuker en daarmee beter.

1 Analyse loont. Altijd.

Een pleister plakken terwijl een verband nodig is: daar hebben we een broertje dood aan. We doen de dingen graag goed. En dat begint bij het stellen van de juiste diagnose. Elk project begint met onderzoek. Op de werkvloer, met alle betrokkenen. Zo open en eerlijk mogelijk. Zodat we exact antwoord geven op de vraag wat nodig is.

2 Adoptie is de sleutel tot een slimmere organisatie

Zonder adoptie geen resultaat. Slimmere toepassingen, gedigitaliseerde processen: het is er allemaal voor de medewerker en de huurder. We leveren producten en diensten op die werken, maar gaan pas weg als we tevreden en fanatieke gebruikers zien.

3 Beleving maakt leuker en beter

Leuker kunnen we het wél maken. ICT saai, taai en complex? Implementatietrajecten één grote worsteling? Het is maar wat je er zelf van maakt. Wij geloven in beleving. In gebruiksgemak, eenvoud en een spannende omgeving. Voor huurders én voor medewerkers. Een nieuwe woninginspectie-app testen? Doen we in een echte woning, met echte gebreken. Met een huurder, een inspecteur en een klantenservicemedewerker. Ieder speelt zijn rol met verve. En dat maakt de test beter.

In elke situatie een unieke aanpak

We onderzoeken grondig wat nodig is. We vragen niet alleen naar jouw behoefte maar stellen ook een eigen diagnose. We hebben aandacht voor techniek én mens. Onze aanpak is altijd een combinatie van een technische oplossingen en de adoptie ervan. En last but zeker not least zorgen we voor meer beleving.

Meer weten over onze aanpak?

Neem een kijkje bij de plannen van aanpak onder de diverse kennisgebieden.

Wilt u een keer kennismaken met SmartR?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline