Mieke Kroon versterkt sinds begin 2021 het SmartR team als business consultant! En daar zijn we maar wat blij mee. Want ze heeft als coördinator binnen SSH& al de nodige projecten op haar naam staan: van klant-volg-systeem tot mutatieproces, sommige begeleid door SmartR. Nu is ze klaar om haar kennis in te zetten voor andere corporaties.
Of zoals ze zelf nuchter stelt: “Soms moet je je horizon een beetje verbreden.”

 

Mieke pendelt heen en weer tussen haar huis in Nijmegen en dat van haar vriend in de Achterhoek. “De ene keer in de natuur en dan in de stad. Toch nog een beetje afwisseling tijdens het thuiswerken!” Want het is even wennen, kennismaken met nieuwe collega’s via Teams. Maar met ‘buddy’ Nicolette en collega Jerry komt dat helemaal goed. “Bij het laatste mutatieproject wat ik deed bij SSH& werkte ik al samen met Jerry en Nicolette. En nu weer, maar dan als naaste collega! Hoe leuk is dat.”

Coördinator bij SSH&

Bij de afdeling Wonen was Mieke onder meer verantwoordelijk voor huuropzeggingen en huurcontracten. “Tijdens het opzetten van een nieuw reserveringssysteem keek ik voor het eerst naar processen. Verder kijken dan je eigen afdeling, dát vind ik leuk.”

Gaandeweg volgden andere projecten binnen SSH&: een nieuwe website met klantenportaal, reparatieverzoeken, een klant-volg-systeem, mutatieproces en onlangs nog een woonruimte-verdeelsysteem.


Met SmartR in de projectgroep

“Dat kunnen we toch makkelijk zelf?! Dacht ik toen we SmartR inschakelden voor de koppeling tussen het reserveringssysteem en het ERP systeem. Inmiddels heb ik zelf meer ervaring met koppelingen en systemen… Maar dat konden wij echt niet naast ons dagelijkse werk doen, als we er al verstand van hadden.”

“Tijdens de projecten met SmartR consultants Rianne, Jerry en Nicolette zag ik in hoe leuk die job is. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste mensen. Je komt op allerlei plekken en kijkt samen met organisaties: waar kan het beter? Toen ik hoorde dat ze een consultant zochten dacht ik: dit is m’n kans!”


Lol, lef en ambitie

Inmiddels maakt ze een vliegende start bij SmartR. Zo is ze als business consultant aan de slag met een traject om het mutatieproces te optimaliseren voor een corporatie.
En dat de “lol, lef en ambitie”-werkwijze ook voor Mieke geldt is wel duidelijk. “We hebben bij SSH& eens een prijsvraag uitgezet voor de naam van ons nieuwe intranet. Uiteindelijk hebben we een maf filmpje opgenomen om de naam te onthullen.” Want, weet ze; “De mooiste systemen zijn niks waard als je je collega’s niet mee hebt. Een projectgroep is misschien een afvaardiging van de organisatie, maar de rest van het team is net zo belangrijk.”


Tijd en ruimte voor je huurder

“Studentenhuisvesters zijn een beetje een vreemde eend in de bijt in de sector. Maar we werken met dezelfde processen en zetten allemaal de klant op 1. Kan jij als medewerker je proces huuropzeggingen digitaliseren, dan komt er ergens anders ruimte vrij. Ruimte die je kan besteden aan jouw huurder.
Ik hoop daaraan bij te dragen: lucht creëren door efficiënter te werken zodat je tijd hebt voor waar je mee bezig wíl zijn. En dat met een hoop enthousiasme!”

Bekijk onze laatste berichten

Sparren tijdens CorporatiePlein 2022

CorporatiePlein 2022
Met welke missie bezoek jij het CorporatiePlein? Rico, Tom, Joyce en Jurgen komen graag kennis met je maken om te sparren over thema’s als klantbeleving, SlimmR samenwerken in vastgoed, veranderopgaven en onbegonnen werk.   Maar ook voor de welbekende actie en hersenkrakers kun je bij ons terecht. Gooi deze editie letterlijk een balletje op en […]
Lees meer

Trots op UWOON corporatie!

Trots op UWOON woningcorporatie!  Samen met de buurtbeheerders en leefbaarheidsmedewerkers van Uwoon en Itris heeft onze collega Mieke Kroon een prachtig resultaat neergezet. Uwoon kan met trots zeggen dat: 🔵 Het leefbaarheidsproces staat als een huis! 🔵 Het proces is volledig gedigitaliseerd in het zaaksysteem.  🔵 Met de bijbehorende monitor heeft UWOON het gewenste inzicht en […]
Lees meer

MastR Class Platformicatie op 15 september 2022

Oprichter/partner van Marketingfacts en strategisch adviesbureau Upstream Marco Derksen neemt je tijdens de MastR Class ‘Platformicatie’ mee in de verandering naar de nieuwe netwerksamenleving binnen #woningcorporaties. De MastR Class vindt plaats in de kantine van De Gasfabriek, dé Business Innovation Campus in Deventer, met aansluitend een netwerkborrel. Zien we jou ook op 15 september? Kom inspiratie opdoen én geniet van […]
Lees meer

Digitale transformatie, van A naar anders

Denk jij al na over de digitale transformatie van de samenleving en zet je daar nu ook al stappen in? ‘Digitale transformatie gaat over het anders organiseren én in veel voorkomende gevallen over een ander businessmodel. Niet van A naar B maar van A naar Anders’. Marco Derksen neemt je in onze MastR Class mee in […]
Lees meer

Aftermovie MastR Class Klantbeleving!

Nagenieten van onze eerste MastR Class Klantbeleving! Ben jij er de volgende MastR Class ook bij? Dat kan! De volgende MastR Classes staan gepland op 15 september 2022 en 1 december 2022. In september staat het thema Platformicatie centraal en in december gaan we het thema samenwerken in vastgoed behandelen.   Geïnteresseerd? Aanmelden voor één […]
Lees meer

SummRcourse 2022

Wat een bijzondere editie! Ook dit jaar trokken wij ons als team weer 3 dagen terug om onszelf te verrijken met kennis en kunde. Zo hebben wij onszelf en elkaar gechallenged op het thema ‘lef’ en ‘vertrouwen’. Het was een fysieke, mentale, emotionele en spirituele beproeving. Fantastisch! Bijzondere verhalen, waardevolle inzichten en toepasbare handvatten, die […]
Lees meer

Bekijk alle nieuws & blogs

© 2022 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline