Mieke Kroon versterkt sinds begin 2021 het SmartR team als business consultant! En daar zijn we maar wat blij mee. Want ze heeft als coördinator binnen SSH& al de nodige projecten op haar naam staan: van klant-volg-systeem tot mutatieproces, sommige begeleid door SmartR. Nu is ze klaar om haar kennis in te zetten voor andere corporaties.
Of zoals ze zelf nuchter stelt: “Soms moet je je horizon een beetje verbreden.”

 

Mieke pendelt heen en weer tussen haar huis in Nijmegen en dat van haar vriend in de Achterhoek. “De ene keer in de natuur en dan in de stad. Toch nog een beetje afwisseling tijdens het thuiswerken!” Want het is even wennen, kennismaken met nieuwe collega’s via Teams. Maar met ‘buddy’ Nicolette en collega Jerry komt dat helemaal goed. “Bij het laatste mutatieproject wat ik deed bij SSH& werkte ik al samen met Jerry en Nicolette. En nu weer, maar dan als naaste collega! Hoe leuk is dat.”

Coördinator bij SSH&

Bij de afdeling Wonen was Mieke onder meer verantwoordelijk voor huuropzeggingen en huurcontracten. “Tijdens het opzetten van een nieuw reserveringssysteem keek ik voor het eerst naar processen. Verder kijken dan je eigen afdeling, dát vind ik leuk.”

Gaandeweg volgden andere projecten binnen SSH&: een nieuwe website met klantenportaal, reparatieverzoeken, een klant-volg-systeem, mutatieproces en onlangs nog een woonruimte-verdeelsysteem.


Met SmartR in de projectgroep

“Dat kunnen we toch makkelijk zelf?! Dacht ik toen we SmartR inschakelden voor de koppeling tussen het reserveringssysteem en het ERP systeem. Inmiddels heb ik zelf meer ervaring met koppelingen en systemen… Maar dat konden wij echt niet naast ons dagelijkse werk doen, als we er al verstand van hadden.”

“Tijdens de projecten met SmartR consultants Rianne, Jerry en Nicolette zag ik in hoe leuk die job is. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste mensen. Je komt op allerlei plekken en kijkt samen met organisaties: waar kan het beter? Toen ik hoorde dat ze een consultant zochten dacht ik: dit is m’n kans!”


Lol, lef en ambitie

Inmiddels maakt ze een vliegende start bij SmartR. Zo is ze als business consultant aan de slag met een traject om het mutatieproces te optimaliseren voor een corporatie.
En dat de “lol, lef en ambitie”-werkwijze ook voor Mieke geldt is wel duidelijk. “We hebben bij SSH& eens een prijsvraag uitgezet voor de naam van ons nieuwe intranet. Uiteindelijk hebben we een maf filmpje opgenomen om de naam te onthullen.” Want, weet ze; “De mooiste systemen zijn niks waard als je je collega’s niet mee hebt. Een projectgroep is misschien een afvaardiging van de organisatie, maar de rest van het team is net zo belangrijk.”


Tijd en ruimte voor je huurder

“Studentenhuisvesters zijn een beetje een vreemde eend in de bijt in de sector. Maar we werken met dezelfde processen en zetten allemaal de klant op 1. Kan jij als medewerker je proces huuropzeggingen digitaliseren, dan komt er ergens anders ruimte vrij. Ruimte die je kan besteden aan jouw huurder.
Ik hoop daaraan bij te dragen: lucht creëren door efficiënter te werken zodat je tijd hebt voor waar je mee bezig wíl zijn. En dat met een hoop enthousiasme!”

Bekijk onze laatste berichten

Aanhaken of afhaken

“𝗛𝗲𝘁 𝗶𝘀 𝗮𝗮𝗻𝗵𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝗮𝗳𝗵𝗮𝗸𝗲𝗻” Het was één van de reacties gisteren tijdens de aftrap van de Platformexpeditie voor onderhoudspartijen. Wij presenteerden onze ‘platformgedachte’ voor reparatieonderhoud aan diverse onderhoudspartijen. “Ik denk inderdaad dat dit de toekomst is,” was ook zo’n reactie. Dit geeft aan dat wij samen verder willen met deze leerreis en concretisering van […]
Lees meer

Ga mee op Platformexpeditie

Kan dat nou niet makkelijker? Als je met Booking.com en Uber een hotelkamer of een taxirit kunt boeken, dan moet je toch een reparatieverzoek ook als zodanig kunnen indienen en afhandelen? 🤝🏻 Wat kunnen wij leren van deze disruptieve business modellen? SmartR heeft een inspirerende gedachte hierover. 👀 Een gedachte die inmiddels al heeft geleid […]
Lees meer

Maak kennis met Jasper

Zoals eerder aangekondigd is het team van SmartR versterkt door twee enthousiaste collega’s. Waaronder Jasper Bouwhuis! Tijd om kennis te maken met deze energieke Business Consultant. ⬇️ Met Jaspers jarenlange ervaring in de corporatiesector weet hij zijn weg wel te vinden. Zo heeft hij de nodige kennis van digitalisering en procesoptimalisatie. Inmiddels is Jasper al […]
Lees meer

Maak kennis met Gerrit

Heb jij al kennis gemaakt met Gerrit Kuipers? Deze enthousiaste Business Consultant versterkte onlangs ons team. Tijd om hem aan jou voor te stellen. ⬇️ Een echte mensen-mens. Dát is Gerrit. Met mensen werken, het begeleiden van projecten en meegenomen worden in alle processen, daar krijgt Gerrit energie van. Hij begon in november bij SmartR en draait al volop mee […]
Lees meer

Donatie aan Het Vergeten Kind

Net als iedere kerst doneren wij ook dit jaar weer een mooi bedrag aan een goed doel. Dit jaar Het Vergeten Kind. Met dit soort donaties krijgen kinderen in onveilige of onleefbare thuissituaties de liefde en aandacht die zij nodig hebben. Zo hopen wij bij te dragen aan kleine lichtpuntjes, en er weer een groots […]
Lees meer

Geslaagde MastR Class Platformicatie

Geslaagde MastR Class! ✅ Afgelopen donderdag vestigde de tweede MastR Class zich in de sfeervolle Gasfabriek. Deze kennissessie stond in het teken van Platformicatie. Keynote speaker Marco Derksen nam de deelnemers mee in de verandering naar de digitale netwerksamenleving. Geïnspireerd door het verhaal van Marco gingen de deelnemers vervolgens actief aan de slag met diverse […]
Lees meer

Bekijk alle nieuws & blogs

© 2023 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline