Brownie-surprise voor Ons Huis in Enschede!

Brownie-surprise! Medewerkers van Ons Huis Wooncorporatie Enschede werden afgelopen weekend verrast met een browniebox van Brownies & Downies uit Enschede. Geniet ervan allemaal! Vanaf vandaag werkt Ons Huis Wooncorporatie Enschede namelijk met de inspectie app van Bright Answers en de zaak huur opzeggen binnen ViewPoint. Samen met de projectgroep heeft SmartR ‘s Mieke Kroon de afgelopen maanden hard gewerkt en we […]

Lees meer

Vidomes live met Casix MutatieApp

Ook Vidomes in Delft werkt vanaf nu met de Casix #MutatieApp! Om dat te vieren lieten we een browniebox thuisbezorgen bij de alle projectleden en de verhuur opzichters. Gekoppeld aan Tobias AX en E-Content bespaard de app de opzichters een hoop tijd. Vanaf vandaag voeren zij namelijk de voorcontrole, eindcontrole en sleuteluitgifte uit met de MutatieApp. Een mooie […]

Lees meer

Een online feestje voor Intermaris!

We vieren de livegang van Casix bij Intermaris! Met taart op kantoor en koffie thuis. Een feestje anno 2021… Allemaal gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Edgar Duijff zorgde als consultant vanuit Casix voor een soepele integratie en onze Nicolette ten Broeke voor een strakke regie als projectleider vanuit SmartR. De Casix MutatieApp is gekoppeld aan Tobias AX en E-Content. Vanaf vandaag voeren […]

Lees meer

Functioneel en ICT-beheer

Onderbezetting op de ICT-afdeling? Wordt uw beheer kwetsbaar? Een aanvullende impuls nodig? SmartR helpt.

Lees meer

Slim samenwerken

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Een cliché, maar waarheid als een koe. Samenwerken is een kans om met partijen in een keten de kwaliteit van de dienstverlening te realiseren, kosten te verlagen en omzet te verhogen. Klinkt simpel, maar het vraagt wel wat.

Lees meer

Kantoorautomatisering

Wil jouw woningcorporatie plaats- en tijdonafhankelijk werken? Op zoek naar automatiseringssoftware die past bij jullie corporatie? Laat SmartR helpen.

Lees meer

Privacy

De AVG heeft de privacyregels van organisaties flink doen opschudden. De regelgeving vraagt om een zorgvuldiger en striktere omgang met persoonsgegevens. Maar hoe doe je dat als je te maken hebt met verschillende systemen waarbij data gekoppeld zijn? En hoe doe je dat zonder een enorme kerstboom op te tuigen? SmartR helpt.

Lees meer

Customer experience/ Klantbeleving

Customer experience: een hippe term voor klantbeleving. En die is belangrijk. Heel belangrijk. Een huurder wil zijn melding van een reparatie eenvoudig, snel en zo leuk mogelijk kunnen doen. Zodat hij een positieve klantreis maakt. En dat is best een opgave. Want hoe zorg je voor een optimale klantbeleving? En dat de huurder echt ‘centraal staat’ zoals in zoveel ondernemersplannen staat? SmartR weet meer.

Lees meer

Digitalisering

Papieren formulieren, notities tijdens een klantbezoek: je kunt het allemaal digitaliseren. Maar hoe zorg je er voordat het proces niet alleen geautomatiseerd is, maar ook slimmer wordt? SmartR helpt. Met prioriteren, faseren en realiseren.

Lees meer

Procesoptimalisatie

Verhuurmutatieprocessen zijn steeds vaker gedigitaliseerd. Maar is ook het omringende proces optimaal georganiseerd? Staat de informatie voor sturing en verantwoording op de juiste plek of kost het vastleggen van informatie altijd extra handelingen op een later moment? SmartR onderzoekt en optimaliseert.

Lees meer

Informatiebeveiliging

Weet jij of de beveiliging en de vertrouwelijkheid van informatie in jouw corporatie in orde is? En is informatie wel beschikbaar op momenten dat het nodig is? SmartR geeft antwoord.

Lees meer

ICT strategie

Hoe verander je projectenkalenders / projectenportfolio’s van eindeloos doorgeschoven wensenlijstjes naar daadwerkelijk uitgevoerde acties? Hoe zorg je er voor dat je ICT-strategie wel tot uitvoering wordt gebracht? En wat als je nog geen ICT-strategie hebt maar wel weet dat ‘jumpin’ to solutions’ leidt tot een versnipperd ICT-landschap? SmartR weet meer.

Lees meer

Datagedreven organisatie

Een succesvolle transitie naar een data gedreven organisatie. SmartR heeft een aanpak ontwikkeld die gericht is op de adoptie van het werken met stuurinformatie. Laat SmartR helpen.

Lees meer
© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline