Slimmer organiseren van woningcorporaties. Dat is de kern van ons werk en dat doen we op allerlei manieren. Van het opstellen van een meerjarig beleidsplan tot het implementeren van een geoptimaliseerd klantportaal. En van het analyseren en verbeteren van de klantreis tot periodiek beveiligingsonderhoud. Altijd met een grondige analyse en aandacht voor adoptie en beleving.

SmartR is een no-nonsense organisatie. We stellen ambitieuze doelen waar we samen naar toe werken. Met humor en creativiteit gaan wij bloedserieus te werk. Want lol en lef zetten transformaties in gang.

In vijf jaar tijd groeiden we naar een team van dertien getalenteerde en gepassioneerde consultants die met meer dan 30 corporaties duurzame samenwerkingen aangingen.

Ons team

 • Rico Leemreijze

  Oprichter van SmartR. Heeft buitengewoon veel lol in slimmer organiseren. Van organisaties. Maar eigenlijk van elk moment in de dag.

  Bel me

 • Odwin Rensen

  Veelzijdige consultant. Structuurbrenger, het liefst in een dynamische omgeving en in contact met mensen.

  Bel me

 • Priscilla van Zandbergen

  Energieke consultant. Nieuwsgierige verbinder tussen mensen, processen en systemen. Motiveert anderen om tot een goed eindresultaat te komen.

  Bel me

 • Nicolette ten Broeke

  Door de wol geverfde consultant. Aanpakker met een duidelijk doel voor ogen: de ambities van organisaties waarmaken.

  Bel me

 • Marco van Delden

  Rustige, klantgerichte consultant. Denkt alleen in mogelijkheden. Zijn talent? Mensen verbinden om een gezamenlijk doel te bereiken.

  Bel me

 • Amber Huidink

  De spil van de organisatie. Zorgt dat alles op rolletjes loopt en ondersteunt op het gebied van sales en marketing. Haar motto: enthousiast werken levert energie.

  Bel me

 • Gerrit Kuipers

  Echte mensen-mens. Denkt onder andere graag mee over de communicatie en implementatie van processen.

  Bel me

 • Wanda Emmink

  Regelaar en spin in het kantoorweb. Ontzorgt de consultants en legt graag nieuwe contacten.

  Bel me

 • Jurgen Reimert

  Energieke sales executive die van aanpakken weet. Zorgt dat nog meer woningcorporaties SmartR weten te vinden en houdt oog voor kwaliteit.

  Bel me

 • Raymond de Groot

  Enthousiaste en leergierige consultant. Luistert en vraagt net zo lang tot hij de onderste steen boven heeft.

  Bel me

 • Rogier Stijnenbosch

  Enthousiaste consultant die de planning goed op orde heeft. Altijd op zoek naar manieren hoe processen beter en effectiever kunnen. 

  Bel me

 • Svenja te Loo

  Een ster in balans vinden tussen systeem- en menskant.

  Bel me

 • Agnes van Dongen

  Enthousiaste, ervaren, resultaatgerichte consultant, wie altijd zoekt naar verbeterprocessen.

  Bel me

 • Erica Leferink

  Gedreven consultant met pragmatische aanpak. Brengt met veel werkplezier en in teamverband een project tot het beoogde eindresultaat.

  Bel me

 • Janta Visser

  Met ambitieuze en gedreven aanpak altijd zoekend naar (kwalitatieve) verbetering, waarbij talent en mens de rode draad vormen. Zij gelooft dat mensen en de manier waarop zij acteren een organisatie uniek maken.

  Bel me

Werken bij SmartR

SmartR is jong en ambitieus. SmartR is georganiseerd op basis van passie en talent. Wat jij meebrengt is voor ons leidend. Er is daarom altijd plek voor een bevlogen professional. Wij geloven dat persoonlijke kracht ons team verder helpt.

No Nonsense

We dagen elkaar uit, maken slechte grappen en vertellen elkaar eerlijk wat goed gaat en wat beter kan. Zo maken we organisaties steeds slimmer, maar ook onszelf. Met elke dag resultaat.

Bel ons

Ben jij enthousiast over SmartR maar zie je niet direct een passende vacature? Geen probleem, wij zijn altijd op zoek naar bevlogen professionals. Dus als jij een IT- of bedrijfskundige achtergrond hebt en blij wordt van de SmartR-gedachte, neem dan contact op.

Wat biedt SmartR?

Van ons krijg je vertrouwen en vrijheid. Wij vragen aan jou verantwoordelijkheid. We helpen jou elke dag om beter te worden en onze klanten verder te helpen.

We bieden meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair, en bieden je volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen als professional binnen een zelforganiserend team.

SmartR: The family

Meestal ben je bij de klant. Op de andere momenten kom je naar ons SmartR kantoor. Met een zee van ruimte, goede koffie en tijd voor je collega’s. Elke maand delen we kennis, praten we bij en eten we samen.

Smarties zijn gek op uitjes. Het is niet snel te gek. Met een RHIB-boot het water op, skydiven, abseilen, we hebben het allemaal gedaan. De zomerbarbecue is al in de winter onderwerp van gesprek en de avonden tijdens de jaarlijkse trainingscourses zijn zo legendarisch dat niemand ze wil missen.

Gedragscode – Wij zijn SmartR!

Al jaren opereren wij succesvol als effectieve consultants en ontwikkelen wij ons door. Lees hier in welke rollen wij actief zijn, hoe we dat doen en hoe wij zorgen dat we koploper blijven op kennis en kunde.

 

© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline