Slimmer organiseren van woningcorporaties. Dat is de kern van ons werk en dat doen we op allerlei manieren. Van het opstellen van een meerjarig beleidsplan tot het implementeren van een geoptimaliseerd klantportaal. En van het analyseren en verbeteren van de klantreis tot periodiek beveiligingsonderhoud. Altijd met een grondige analyse en aandacht voor adoptie en beleving.

SmartR is een no-nonsense organisatie. We stellen ambitieuze doelen waar we samen naar toe werken. Met humor en creativiteit gaan wij bloedserieus te werk. Want lol en lef zetten transformaties in gang.

In vijf jaar tijd groeiden we naar een team van dertien getalenteerde en gepassioneerde consultants die met meer dan 30 corporaties duurzame samenwerkingen aangingen.

Ons team

 • Rico Leemreijze

  Oprichter van SmartR. Heeft buitengewoon veel lol in slimmer organiseren. Van organisaties. Maar eigenlijk van elk moment in de dag.

  Bel me

 • Joyce van Oostveen

  Enthousiaste en goedlachse consultant. Een ster in balans vinden tussen systeem- en menskant. Dringt in drie seconden door tot de kern van werkprocessen en operationele verbanden.

  Bel me

 • Odwin Rensen

  Veelzijdige consultant. Structuurbrenger, het liefst in een dynamische omgeving en in contact met mensen.

  Bel me

 • Tom Haarman

  Innovatieve consultant. Haalt ideeën uit een organisatie naar boven. Zijn kracht? Die ideeën vertalen naar concrete verbeteringen.

  Bel me

 • Priscilla van Zandbergen

  Energieke consultant. Nieuwsgierige verbinder tussen mensen, processen en systemen. Motiveert anderen om tot een goed eindresultaat te komen.

  Bel me

 • Nicolette ten Broeke

  Door de wol geverfde consultant. Aanpakker met een duidelijk doel voor ogen: de ambities van organisaties waarmaken.

  Bel me

 • Marco van Delden

  Rustige, klantgerichte consultant. Denkt alleen in mogelijkheden. Zijn talent? Mensen verbinden om een gezamenlijk doel te bereiken.

  Bel me

 • Wanda Emmink

  Regelaar en spin in het kantoorweb. Ontzorgt de consultants en legt graag nieuwe contacten.

  Bel me

 • Tristan Lakerveld

  Resultaatgerichte consultant. Zoekt altijd naar slimmere en efficiëntere manieren om organisaties in te richten. “Ik houd ervan dingen te doorgronden”.

  Bel me

 • Jurgen Reimert

  Energieke sales executive die van aanpakken weet. Zorgt dat nog meer woningcorporaties SmartR weten te vinden en houdt oog voor kwaliteit.

  Bel me

 • Mieke Kroon

  Een Business Consultant die weet waar ze het over heeft! Als coördinator en projectleider bij SSH& hielp Mieke onder andere automatiseringsprojecten opzetten en implementeren.

  Bel me

 • Raymond de Groot

  Enthousiaste en leergierige consultant. Luistert en vraagt net zo lang tot hij de onderste steen boven heeft.

  Bel me

 • Rogier Stijnenbosch

  Enthousiaste consultant die de planning goed op orde heeft. Altijd op zoek naar manieren hoe processen beter en effectiever kunnen. 

  Bel me

 • Ruud Broeks

  Een zeer gedreven en vindingrijke business consultant. Werkt graag met persoonlijke aandacht aan uiteenlopende projecten.

  Bel me

Werken bij SmartR

SmartR is jong en ambitieus. SmartR is georganiseerd op basis van passie en talent. Wat jij meebrengt is voor ons leidend. Er is daarom altijd plek voor een bevlogen professional. Wij geloven dat persoonlijke kracht ons team verder helpt.

No Nonsense

We dagen elkaar uit, maken slechte grappen en vertellen elkaar eerlijk wat goed gaat en wat beter kan. Zo maken we organisaties steeds slimmer, maar ook onszelf. Met elke dag resultaat.

Bel ons

Ben jij enthousiast over SmartR maar zie je niet direct een passende vacature? Geen probleem, wij zijn altijd op zoek naar bevlogen professionals. Dus als jij een IT- of bedrijfskundige achtergrond hebt en blij wordt van de SmartR-gedachte, neem dan contact op.

Wat biedt SmartR?

Van ons krijg je vertrouwen en vrijheid. Wij vragen aan jou verantwoordelijkheid. We helpen jou elke dag om beter te worden en onze klanten verder te helpen.

We bieden meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair, en bieden je volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen als professional binnen een zelforganiserend team.

SmartR: The family

Meestal ben je bij de klant. Op de andere momenten kom je naar ons SmartR kantoor. Met een zee van ruimte, goede koffie en tijd voor je collega’s. Elke maand delen we kennis, praten we bij en eten we samen.

Smarties zijn gek op uitjes. Het is niet snel te gek. Met een RHIB-boot het water op, skydiven, abseilen, we hebben het allemaal gedaan. De zomerbarbecue is al in de winter onderwerp van gesprek en de avonden tijdens de jaarlijkse trainingscourses zijn zo legendarisch dat niemand ze wil missen.

Gedragscode – Wij zijn SmartR!

Al jaren opereren wij succesvol als effectieve consultants en ontwikkelen wij ons door. Lees hier in welke rollen wij actief zijn, hoe we dat doen en hoe wij zorgen dat we koploper blijven op kennis en kunde.

 

© 2023 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline