Weet jij of de beveiliging  en de vertrouwelijkheid van informatie in jouw corporatie in orde is? En is informatie wel beschikbaar op momenten dat het nodig is? SmartR geeft antwoord.

Pragmatisch professioneel

Met inzicht in de veiligheidsrisico’s kom je tot de juiste maatregelen. Voor het systeem door een betere beveiliging. Voor het proces door activiteiten anders te organiseren. Of voor de menskant door het bewustzijn van de risico’s te vergroten.

Een goede beveiliging vraagt altijd om een samenhangende set aan maatregelen. En wil je de beveiliging borgen, dan moeten de stappen aansluiten bij de PDCA-cyclus van jouw corporatie.

Hoe helpt SmartR?

We ondersteunen in de volgende vormen:

Quick Scan

Met een Quick Scan brengen we snel in beeld hoe het proces rondom informatiebeveiliging nu is georganiseerd, welke risico’s de organisaties loopt en adviseren we kort maar krachtig wat voor jullie corporatie nodig is.

Quick Start

Bovenop de scan realiseren we de eerste maatregelen. We maken een plan voor het implementeren van de maatregelen. We gaan na wat jullie kunnen en willen doen en waar wij ondersteunen.

Op maat

Afhankelijk van de vraag komen we tot een plan van aanpak. De stappen zelf zijn standaard, de grootte van de stap hangt af van corporatie en vraagstuk.

Meer weten over onze aanpak?

Meer gerelateerde kennisgebieden

Digitalisering

Papieren formulieren, notities tijdens een klantbezoek: je kunt het allemaal digitaliseren. Maar hoe zorg je er voordat het proces niet alleen geautomatiseerd is, maar ook slimmer wordt? SmartR helpt. Met prioriteren, faseren en realiseren.

Lees meer

Privacy

De AVG heeft de privacyregels van organisaties flink doen opschudden. De regelgeving vraagt om een zorgvuldiger en striktere omgang met persoonsgegevens. Maar hoe doe je dat als je te maken hebt met verschillende systemen waarbij data gekoppeld zijn? En hoe doe je dat zonder een enorme kerstboom op te tuigen? SmartR helpt.

Lees meer

ICT strategie

Hoe verander je projectenkalenders / projectenportfolio’s van eindeloos doorgeschoven wensenlijstjes naar daadwerkelijk uitgevoerde acties? Hoe zorg je er voor dat je ICT-strategie wel tot uitvoering wordt gebracht? En wat als je nog geen ICT-strategie hebt maar wel weet dat ‘jumpin’ to solutions’ leidt tot een versnipperd ICT-landschap? SmartR weet meer.

Lees meer
© 2024 SmartR | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline